GARROTXA

-Lava Parc-

Lava Parc ofereix una experiència única, amb estades sobre la lava de diferents volcans, d’entre ells, els més importants de la zona, com ara, el volcà Croscat amb la seva espectacular gredera que deixa entreveure els magnífics processos que te la formació d’aquests imponents tresors que ens dona el nostre planeta, i el volcà de Santa Margarida, amb un magnífic cràter totalment accessible i la seva misteriosa ermita instal·lada al mig del mateix, l’ermita de Santa Margarida la qual dona nom al volcà.
Viu una experiència única, sota els estels de la comarca de la Garrotxa, amb accés immediat a lloc idíl·lics, com son els volcans de la nostra terra.

Viu de primera mà l’essència de la imponent i misteriosa historia que a viscut aquesta magnifica comarca des del cor de la zona volcànica.

I sobre tot gaudeix de la nostra cuina en el nostre restaurant exclusiu, l’Hivernacle del Lava.

Lava Parc a sectoritzat la instal·lació de tal manera que les escoles tinguin en exclusiva el seu propi espai  per poder portar a terme una magnífica estada i un bon funcionament de les activitats.

Comptem amb exclusiva dels nostres carruatges instal·lats al cor de la Fageda d’en Jordà, una manera diferent i lúdica de conèixer aquesta gran reserva natural, viva i en constant transformació durant tot l’any, recorrent d’aquesta forma parts verges del parc, i acompanyats dels nostres cavalls.

També comptem amb exclusiva de l’únic trenet, instal·lat al Lava Parc, una reproducció de l’antic tren que anava d’Olot a Girona, i que ara, recorre part dels volcans més propers, com son, El Volcà Croscat, El Martinyà, El Pomareda i El Torn.

Gaudeix de rutes a peu, o en BTT, a zones més properes com ara la vila feudal de Santa Pau, l’ermita de Sant Martí Vell, la Vall on va tenir lloc la batalla de remences, i volcans menys coneguts però no per això menys importants, com ara el Volcà Rocanegra i els seus cons adventicis, i tot això amb un sol matí amb un recorregut planer.

Des de Lava Parc tenim l’oportunitat de gaudir de la zona volcànica de la Garrotxa amb un itinerari totalment adequat a les necessitats del centre, sense tenir la por que si plou, s’anul·la l’activitat i les visites de les mateixes, ja que a l’estar a peu d’aquests volcans i de comptar amb el trenet, tenim l’oportunitat d’adequar-nos al temps i de no perdre en cap cas, de visitar aquests lloc màgics, el qual ens a portat a viure una experiència educativa a la zona.

Lava Parc posa a a la vostra disposició dos zones de bungalous, adequades per els més petits amb bungalous de 10 places, i també per els més grans, amb bungalous de 4 i 6 places.

Espais a l’aire lliure, on portar a terme activitats més lúdiques, guiades per el nostre equip de monitors i amb l’imponent presencia a la nostra vista dels volcans Croscat i Santa Margarida.

Els programes d’activitats a Lava Parc poden ser totalment adequat a les nostres curiositats, ja que, al tenir al nostre abast zones com les mencionades anteriorment, es poden portar a terme, amb els més grans, activitats nocturnes acompanyats dels nostres lots, i presenciar el silenci a dins de l’espectacular cràter del Santa Margarida i a la vegada, viure l’experiència visual de les magnifiques dimensions i profunditat d’aquest cràter ajudant-nos dels nostres lots i formant un cercle humà al voltant d’aquest.

Poden ser tantes, les activitats fora de l’habitual, que sol Lava Parc, amb la seva perfecta ubicació, pot transformar i fer realitat molts tipus d’experiències úniques durant la nostra estada.

Ara, teniu l’oportunitat de poder recórrer gran part de la zona volcànica i de la vila feudal de Santa Pau amb un sol dia, combinant transports com ara el trenet amb el seu recorregut des de Lava parc fins la Fageda d’en Jordà, fent transbord amb el carruatge que ens portarà fins a les entranyes de la mateixa, combinant amb un treking fins al cràter del Santa Margarida, i acabant agafant les bicis per tornar a Lava Parc passant per el volcà Roca Negra, la vila de Santa Pau i la misteriosa ermita de Sant Martí Vell.

INSTAL·LACIÓ

ON ESTEM ?

[contact-form-7 id=»587″ title=»Demana informació»]